همه ما اهمیت فرستنده های SFP را می دانیم. در واقع انواع مختلف SFP و مزایای آنها در مقالات بسیاری مورد بحث قرار گرفته است. اما درک آنچه درون ماژولهای SFP وجود دارد، نحوه انجام کارکردهای انتقال، دریافت و تبدیل سیگنال (سیگنال الکتریکی به نور و نور به سیگنال الکتریکی) نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
فرستندههای فیبر نوری اجزای کلیدی شبکه انتقال فیبر نوری هستند. آنها به صورت ضریب کوچک با برخی زیر مجموعه های نوری یکپارچه طراحی شده اند که می توانند برای شبکه های با چگالی بالا مناسب باشند. SFP های زیادی با ویژگی ها و مشخصات مختلف (SFP & SFP+) در بازار موجود است. فرستنده و گیرنده نوری جزء کلیدی یک سیستم انتقال نوری است که امکان جفت شدن رسانه انتقال با اجزای فعال زنجیره مانند سوئیچ ها، مسیریاب ها – رابط های نوری یا هر تجهیزات انتقال نوری را فراهم می کند.
در واقع SFP ها داده ها را منتقل می کنند و همچنین کار فرستنده و گیرنده ها تبدیل سیگنال های الکتریکی به سیگنال های نوری و بالعکس است. با توجه به اندازه و ساختار یک فرستنده و گیرنده SFP، آیا تا به حال فکر کرده اید که چگونه این عملکردها به دست می آیند؟ فرستنده و گیرنده جزء مهم هر شبکه هستند و ما می دانیم در یک ماژول SFP معمولی دو پورت وجود دارد که عبارتند از Transmit (TX) و Receive (RX) . در نهایت اجزای TOSA برای فرستنده و اجزای ROSA برای تابع دریافت کننده هستند.
ROSA از یک فتودیود، رابط نوری، محفظه فلزی و یا پلاستیکی و رابط الکتریکی تشکیل شده است. که بسته به عملکرد و کاربرد مورد نیاز، ممکن است اجزای دیگری از جمله تقویت کننده ها نیز وجود داشته باشند که برای دریافت سیگنال نوری از فیبر و تبدیل مجدد آن به سیگنال الکتریکی استفاده می شود. گیرنده از یک Photodiode تشکیل شده است که سیگنال نوری دریافتی را به سیگنال جریان الکتریکی تبدیل می کند و تقویتکنندهها سیگنالهای ورودی را که توسط انتقال از راه دور تخریب شدهاند تغییر و بهبود می بخشند.
مدار تقویت کننده از یک پیش تقویت کننده و یک پس تقویت کننده تشکیل شده است که پیش تقویت کننده سیگنال جریان را به سیگنال ولتاژ تبدیل ، و پس تقویت کننده سیگنال خروجی پیش تقویت کننده را با یک سطح دامنه مناسب برای ورودی مدار دیجیتال برابر می کند.
Photo-Diode و پیش تقویت کننده در یک ماژول ROSA مونتاژ می شوند زیرا پیش تقویت کننده به شرایط نصب بسیار حساس است. ماژول ROSA کار با ماژول نوری را آسان می کند و عملکرد بهتری به دست می آید.
TOSA جزء داخلی پورت های SFP است که وظیفه تبدیل سیگنال الکتریکی به سیگنال نوری و سپس انتقال آن از طریق رشته فیبر نوری متصل به آن را بر عهده دارد. TOSA یک ماژول کوچک و گران قیمت است و مواد و ساخت مورد استفاده برای آن باید از استانداردهای کیفیت خوبی برخوردار باشد تا سیگنال نوری پایداری طولانی مدت ارائه کند . فرستنده TOSA از یک دیود لیزر، رابط نوری، دیود نوری مانیتور، محفظه فلزی و یا پلاستیکی و رابط الکتریکی تشکیل شده است. TOSA جزء ضروری هر فرستنده و گیرنده فیبر نوری است. بسته به عملکرد و کاربرد مورد نیاز، ممکن است اجزای دیگری از جمله عناصر فیلتر و ایزولاتور نیز وجود داشته باشد.
TOSA و ROSA اجزای ضروری در فرستنده گیرنده های یک طرفه (فرستنده گیرنده های سنتی) هستند که روی یک رشته فیبر نوری ارسال می کنند و روی رشته فیبر نوری دیگر دریافت می کنند.BOSA از یک فیلتر TOSA، یک ROSA و یک فیلتر WDM تشکیل شده است تا بتواند از فناوری دو جهته برای پشتیبانی از دو طول موج در هر فیبر استفاده کند. پس از تقسیم طول موج ها، توابع ارسال و دریافت می توانند روی یک رشته فیبر کار کنند.
شرکت سومیکو توﺳﻂ ﮔﺮوﻫﯽ از ﻣﻬﻨﺪﺳﯿﻦ ﻣﺘﺨﺼﺺ و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاران اﯾﺮاﻧﯽ ﺑﺎ ﺳﺎﺧﺘﺎری ﻣﺪرن و ﻣﺘﻔﺎوت از ﻓﻀﺎی 1389 ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺮوﯾﺞ ﺻﻨﻌﺖ ﺳﻮﻣﯽ ﭘﺎرﺳﯿﺎن ﺑﺎ ﻧﺎم ﺗﺠﺎري “ﺳﻮﻣﯿﮑﻮ” در ﺳﺎل ﺳـﻨﺘﯽ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺗـﺒﻠﻮر و ارﺗﻘﺎء ﺳـﻄﺢ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺧﺪﻣﺎت ﻣﻬﻨﺪﺳــﯽ، ﻃﺒﻖ اﺳــــﺘﺎﻧﺪارﻫﺎي ﺟﻬﺎﻧﯽ در ﺣﻮزه ﻓﻦ آورﯾﻬﺎی ﻧﻮﯾﻦ ﺻــﻨﺎﯾﻊ ﻓــــﯿﺒﺮﻧﻮری در ﺣﯿﻄﻪ ﻣﺨﺎﺑﺮات و زﯾﺮﺳـــﺎﺧﺘﻬﺎی ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻓﯿﺒﺮﻧﻮری در ﮐﺸﻮر ﻋﺰﯾﺰﻣﺎن ﭘﺎﯾﻪ رﯾﺰی ﮔﺮدﯾﺪه اﺳﺖ.
تهران، خیابان مطهری، لارستان، جهانسوز، پلاک 13
ساعات کاری شرکت : روزهای هفته،9 الی 18 و پنجشنبه ها 9 الی 13
4000 4361 (21) 98+
info@sumico.ir